Světový lídr v oblasti profesionální péče o vlasy Salerm Cosmetics představil novou, vylepšenou a ještě účinnější řadu produktů profesionální vlasové péče založenou na síle přírody – Salerm Biokera. Salerm Biokera představuje účinné ošetření vlasů pro boj s vypadáváním a řídnutím vlasů. Nově zcela bez parabenů.

V průběhu života mohou vlasy trpět problémy nerovnováhou svého životního cyklu. Nerovnováha vlasů a vlasové pokožky může být způsobena nedostatečným krevním oběhem vlasové pokožky. Díky nedostatku kyslíku dochází k oslabení vlasových cibulek a postupnému řídnutí, vypadávání či lámání vlasů. Produkty Salerm Biokera založené na účincích přírody obnoví stabilitu vlasové pokožky a navrátí vlasům jejich sílu a energii.

Prvním krokem ošetření proti řídnutí a vypadávání vlasů je šampón Salerm Biokera proti padání vlasů. Tento specifický šampón stimuluje, regeneruje a revitalizuje pokožku a vlasové kořínky. Šampón normalizuje růstovou fázi životního cyklu vlasů a uvolňuje napětí, které zpomaluje růst vlasů na buněčné úrovni. Účinné zastavení padání vlasů a efektivní růst vlasů je dán přírodními výtažky extraktu z ginko biloby. Extrakt ginko biloby je doplněn o tinkturu z ženšenu pravého a lopuchu většího, čímž se stimuluje cévní mikrosystém a zlepšuje okysličení vlasové pokožky.

Druhým a zároveň nejintenzivnějším krokem ošetření je intenzivní loción Salerm Biokera proti padání ve formě ampulí. Ampule naplněné těmi nejúčinnějšími látkami zastavující vypadávání vlasů o maximálních koncentracích jsou vhodné i pro léčbu nadměrného padání vlasů.  Loción dodá vlasům a vlasové pokožce silnou dávku živin, které stimulují regeneraci vlasů. Doprovázející termo – aktivní efekt navíc výrazně zvyšuje množství absorbovaných živin do vlasové pokožky. Synergický efekt přírodních extraktů z ženšenu, ginko biloby s notnou dávkou vitamínů a aminokyselin posiluje vlasové cibulky, čímž se aktivně podílí na zastavení vypadávání vlasů. Intenzivní loción přináší v boji s padáním vlasů ty nejlepší výsledky díky šoku z okamžitého jedno – nárazového přísunu vitamínů.

Třetím a již posledním krokem ošetření je Salerm Biokera volumizační sprej pro každodenní použití. Aktivní revitalizační účinek ženšenu a kombinace vitamínů napomáhá regeneraci vlasů a vlasové pokožky. Tekutý keratin obnovuje vlasovou strukturu, zlepšuje poddajnost vlasů a navrací vlasům lesk. Volumizační sprej je vhodný i pro řídké vlasy bez objemu, neboť navrací vlasům plnost a podporuje jejich objem.

About The Author

Akademie INHAIR je originální a exkluzivní portál zaměřený především, nikoliv pouze, na vlasy, vlasovou péči a vlasovou kosmetiku. Na českém trhu se jedná o originální projekt, který každý den přináší novinky ze světa profesionálních kadeřníků, stylistů, kosmetiky. Akademie INHAIR je určena nejen odborníkům a vyučených kadeřníkům, ale také laické veřejnosti. Redakční tým sleduje a přináší reportáže a zprávy z aktuálního dění, seminářů a školení kadeřníků a výrobců vlasové kosmetiky. Díky Akademii INHAIR budete mít stále v přehledu nejdůležitější události v oblasti vlasové péče. Díky vyčerpávajícím přehledům a spolupráci s technology nadnárodních výrobců profesionální vlasové kosmetiky jsme tak jediným a bezkonkurenčním vlasovým portálem v Česku i na Slovensku.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..