Společnost Cotril Professional sídlící v Miláně byla založena roku 1971. Cotril se specializuje na kosmetická řešení, která jsou výsledkem důkladného a dlouholetého výzkumu a vývoje v samotném srdci společnosti, kterým jsou právě vyspělé moderní laboratoře Cotril Cosmetic Trigologycal Laboratory. Nezanedbatelný podíl na jejich úspěchu mají dlouholeté zkušenosti a neustálá píle a odvaha zkoušet nové věci.

Díky ohromné píli a úsilí Cotril neustále přináší nové produkty vlasové kosmetiky s vyspělejším a účinnějším složením. Společnost Cotril se vyznačuje svým perfekcionismem, což se odráží v každé fázi výrobního procesu. Počínaje samotnou myšlenkou přes inovativní výzkum, dále perfektním dotažením designu balení, grafiky balení až k testu účinnosti a vystavení výrobků v salónech. Skutečným posláním a vizí společnosti Cotril Professional je starost o vlasy a touha přispět ke kráse jednotlivce.

Cotril zastává tradiční hodnoty a filozofii. Cotril dělá vše a míru a dle aktuálních potřeba přání svých klientů a zákazníků. To vše vyžaduje notnou dávku myšlenek, srdce, etického chování, ale i odvahu riskovat. Cotril je profesionální vlasová kosmetika určená právě pro Vás …

Mimo jiné je společnost Cotril známá svou spoluprací s celebritami a VIP osobami. Slavné osobnosti ze světa módy, filmu a showbusinessu se často stávají tváří značky, kolekce nebo události pořádající společností Cotril. Ve spolupráci se stylisty Cotrilu a slavnými osobnostmi byla vybrána i parfemace výrobků řady Cotril Creative Walk. Cotril se rád nechává inspirovat oblíbenými italskými hvězdami, jakou jsou Emanuela Postachini, Belen Ronriguez, Rafaella Fico nebo Federica Nargi.

Nová řada produktů pro konečnou úpravu vlasů Creative Walk italské značky Cotril Professional představuje dokonalé řešení pro úpravu všechny typů vlasů a účesů. Série Cotril Creative Walk představuje profesionální výrobky pro péči, styling a konečnou úpravu vlasů. 35 produktů vysoké kvality pro krásu a dokonalý vzhled a look vlasů. S řadou Creative Walk od italského výrobce Cotril získáte perfektní nástroje pro dokonalé účesy, pomocníky při Vaší kreativitě. Produkty Creative Walk plně podporují vaší fantazii. Jméno série Creative Walk připomíná slavnou ulici v Hollywoodu, známou jako Walk of Fame, kde jsou v chodníku vsazeny mosazné hvězdy celebritám. Tak i hvězdné stylingové produkty řady Cotril Creative Walk Vám umožní zazářit jako hvězda z Hollywoodu.

About The Author

Akademie INHAIR je originální a exkluzivní portál zaměřený především, nikoliv pouze, na vlasy, vlasovou péči a vlasovou kosmetiku. Na českém trhu se jedná o originální projekt, který každý den přináší novinky ze světa profesionálních kadeřníků, stylistů, kosmetiky. Akademie INHAIR je určena nejen odborníkům a vyučených kadeřníkům, ale také laické veřejnosti. Redakční tým sleduje a přináší reportáže a zprávy z aktuálního dění, seminářů a školení kadeřníků a výrobců vlasové kosmetiky. Díky Akademii INHAIR budete mít stále v přehledu nejdůležitější události v oblasti vlasové péče. Díky vyčerpávajícím přehledům a spolupráci s technology nadnárodních výrobců profesionální vlasové kosmetiky jsme tak jediným a bezkonkurenčním vlasovým portálem v Česku i na Slovensku.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..