Natural Haircare Program – Nový koncept péče o vlasy, který považuje přírodu za základ šetření vlasů. Dopřejte vlasům a vlasové pokožce přírodní ošetření nejvyšší kvality. Použity jsou pouze extra čisté, organické, certifikované přírodní složky bez použití toxických látek či chemických procesů pro zajištění maximální účinnosti. Ošetření bez dráždivých a agresivních syntetických přísad jako je SLES, DEA, parabeny, parafín či barviva. Základem Natural Haircare Program (NHP) je využití zcela obnovitelných a ekologických zdrojů včetně 100% recyklovatelných obalů. 

NHP Nutri Argan

Vzácné přírodní složky pro výživu, lesk a záři vlasů

Suché, křehké, barvené či lámavé vlasy potřebují vysoký přísun výživy nutné pro obnovu vnitřní rovnováhy a vnější krásy. Kombinace arganového a makadamiového oleje dodá vlasů, výživu od kořínků až po konečky. Vlasy získají nazpět ztracenou pružnost, jemnost a lesk.

Přírodní organický arganový olej získaný ze semen stromu argánie, Argania spinosa, rostoucího pouze v malé oblasti jihozápadního Maroka je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Ne nadarmo je označován jako tekuté zlato. Již po, staletí je tekuté zlato tajemstvím krásy berberských žen. Olej bohatý na vitamín E a esenciální mastné kyseliny se silnými antioxidačními účinky neutralizuje volné radikály a zároveň posiluje vlasové vlákno. Olej se okamžitě vstřebává, nemastí a nezatěžuje. Vlasům dodá extrémní lesk a jedinečný hedvábný lesk.

Přírodní organický makadamiový olej lisovaný za studena z ořechů stromu Makadamia je poměrně málo známý olej, který je jedinečný svým složením. Makadamiový olej, je jediný olej, který obsahuje esenciální mastnou kyseliny – kyseliny palmitoolejovou.  Makadamiový olej se mimořádně rychle absorbuje, kde obnovuje přirozenou hydro-lipidovou rovnováhu. Makadamiový olej je vhodný pro náavracení hydratace suchým vlasům a vlasové pokožce.

Natural Haircare Program Nutri Argan

Vyživující koupel na vlasy bez obsahu SLES, DEA, parabenů a barviv je bohatá na organický arganový a makadamiový olej pro výživu a restrukturalizaci vlasů. Šampón poskytne suchým, křehkým a barveným vlasům dostatek hydratace, hebkost, lesk a poddajnost. Šampón respektuje a podporuje barvu barvených vlasů. Funkčními složkami ve vyživující koupeli je bio arganový olej, bio makadamiový olej, med, kvasnice a panthenol.

Vlasová maska pro hloubkovou intenzivní výživu vlasů bez parafínu, parabenů a barviv. Maska s obsahem bio olejů z arganu a macadamie má silné regenerační a posilující účinky. Vyživující maska na vlasy obnovuje správnou pipidobou bariéru a dodává hebkost, pružnost, lesk a disciplínu suchým, krepatým a barveným vlasům.  Maska obsahuje bio arganový olej, organický makadamiový olej, keratin, med, kvasnice a vitamín E.

Elixír krásy je exkluzivní přírodní směs arganového, makadamiového a slunečnicového oleje. Lehký elixír se ihned vstřebává a dovává vlasům mimořádnou jemnost  a lesk. Elixír krásy neobsahuje alkohol, parabeny, PEGy, minerální  oleje ani barviva. elixír krásy je obohacen o betakaroten, která zabraňuje stárnutí vlasových buněk. Elixír zajišťuje hloubkovou hydrataci, regeneruje a navrací sílu suchým, slabým a křehkým vlasům. Navíc usnadňuje rozčesávání a dlouhodobě chrání před krepatěním vlasů.

About The Author

Akademie INHAIR je originální a exkluzivní portál zaměřený především, nikoliv pouze, na vlasy, vlasovou péči a vlasovou kosmetiku. Na českém trhu se jedná o originální projekt, který každý den přináší novinky ze světa profesionálních kadeřníků, stylistů, kosmetiky. Akademie INHAIR je určena nejen odborníkům a vyučených kadeřníkům, ale také laické veřejnosti. Redakční tým sleduje a přináší reportáže a zprávy z aktuálního dění, seminářů a školení kadeřníků a výrobců vlasové kosmetiky. Díky Akademii INHAIR budete mít stále v přehledu nejdůležitější události v oblasti vlasové péče. Díky vyčerpávajícím přehledům a spolupráci s technology nadnárodních výrobců profesionální vlasové kosmetiky jsme tak jediným a bezkonkurenčním vlasovým portálem v Česku i na Slovensku.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..