Salerm Citric Balance je antioxidační péče ze Salerm Cosmetics, která osvobozuje a uvolňuje kyslík (O2) z vlasů a vlasové pokožky, který se hromadí mytím vlasů a podněcuje ztrátu barvy.

Složený z exkluzivních složek z kyselého ovoce, provitamínu B5, liposomů a pšeničných proteinů, vyvažující a vytvářející ochrannou bariéru proti extrémním vlivům.

Jeho formule terapie na kyselé bázi obnovuje a vyvažuje pH vlasů a vlasové pokožky udržující uzavření kutikuly vlasů a zároveň jeho hydrataci přirozenou cestou.

Salerm Citric Balance je ošetření poslední generace ve 3 krocích, které vyživuje a vytváří na vlasech ochrannou bariéru pro delší trvanlivost barvy. Obnovuje pH vlasů a vlasové pokožky.

Krok 1 Šampón Citric Balance napomáhá k uzavření kutikuly vlasu, prodlužuje trvanlivost barvy a dodává lesk.

Krok 2 Maska Citric Balance přináší vlasům výživu a navíc  zabraňuje roztřepení konečků. Prodlužuje trvanlivost barvy po delší čas.

Krok 3 Bitrat Citric Balance je posledním krokem ošetření, které obnovuje a zlepšuje vzhled suchých vlasů. Dodává jim sílu a zabraňuje lámání. Usnadňuje rozčesávání vlasů.

About The Author

Akademie INHAIR je originální a exkluzivní portál zaměřený především, nikoliv pouze, na vlasy, vlasovou péči a vlasovou kosmetiku. Na českém trhu se jedná o originální projekt, který každý den přináší novinky ze světa profesionálních kadeřníků, stylistů, kosmetiky. Akademie INHAIR je určena nejen odborníkům a vyučených kadeřníkům, ale také laické veřejnosti. Redakční tým sleduje a přináší reportáže a zprávy z aktuálního dění, seminářů a školení kadeřníků a výrobců vlasové kosmetiky. Díky Akademii INHAIR budete mít stále v přehledu nejdůležitější události v oblasti vlasové péče. Díky vyčerpávajícím přehledům a spolupráci s technology nadnárodních výrobců profesionální vlasové kosmetiky jsme tak jediným a bezkonkurenčním vlasovým portálem v Česku i na Slovensku.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..